Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Taş Baskı serimizden yumuşak ve aromatik bir tada sahip bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 15-20 °C'de "Geleneks..
ERKEN HASAT ZEYTİN YAĞIHenüz yeşilken elle toplanan zeytinlerin, hiçbir katkı ve koruyucu ilave edilmeden aynı gün içerisinde soğuk olarak sıkılmasıyla elde edilir. Soğuk olarak sıkıldığı için besin değerini kaybetmez. Aroması daha yoğun, tadı meyvemsi, rengi daha yeşile dönüktür. Zeytin..
Naturel Sızma Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Naturel Sızma serimizden olan bu ürünümüz; Ekim - Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, Marmara bölgesinin sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 30-35 °C'de "Kontinü Sistem Üretim" yö..
Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Taş Baskı serimizden yumuşak ve aromatik bir tada sahip bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 15-20 °C'de "Geleneks..
Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Taş Baskı serimizden yumuşak ve aromatik bir tada sahip bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 15-20 °C'de "Geleneks..
Henüz yeşilken elle toplanan zeytinlerin, hiçbir katkı ve koruyucu ilave edilmeden aynı gün içerisinde soğuk olarak sıkılmasıyla elde edilir. Soğuk olarak sıkıldığı için besin değerini kaybetmez. Aroması daha yoğun, tadı meyvemsi, rengi daha yeşile dönüktür. Zeytinler henüz yeterince olgunlaşm..
Henüz yeşilken elle toplanan zeytinlerin, hiçbir katkı ve koruyucu ilave edilmeden aynı gün içerisinde soğuk olarak sıkılmasıyla elde edilir. Soğuk olarak sıkıldığı için besin değerini kaybetmez. Aroması daha yoğun, tadı meyvemsi, rengi daha yeşile dönüktür. Zeytinler henüz yeterince olgunlaşm..
Naturel Sızma Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Naturel Sızma serimizden olan bu ürünümüz; Ekim - Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, Marmara bölgesinin sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 30-35 °C'de "Kontinü Sistem Üretim" yö..
Naturel Sızma Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Naturel Sızma serimizden olan bu ürünümüz; Ekim - Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, Marmara bölgesinin sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 30-35 °C'de "Kontinü Sistem Üretim" yö..
Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı ÖzelliğiAsitlik Oranı : En Çok % 0,8Taş Baskı serimizden yumuşak ve aromatik bir tada sahip bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, marmara bölgesinin sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 15..