- ZEYTİN
- ZEYTİNYAĞI
- REÇELLER
- SABUNLAR
- CİLT BAKIM
- KİŞİSEL BAKIM
- KURUMSAL Zeytin CennetiSağlıklı ve doğal bir yaşam herkes için mümkün!Çağrı Merkezi0 224 757 44 24WhatsApp Destek0 545 448 44 24AdresimizMustafa Kemal Paşa Mah. Atatürk Cd. No:151 İznik/BURSA
Ürünü favorilere ekleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı Özelliği
Asitlik Oranı : En Çok % 0,8
Taş Baskı serimizden yumuşak ve aromatik bir tada sahip bu özel ürün; Ekim ve Kasım aylarında hasat döneminin olgunlaşmış tanelerinden, sızma zeytinyağına en el verişli zeytin ağaçlarından toplanan zeytinlerin 15-20 °C'de "Geleneksel Taş Baskı Soğuk Sıkım" yöntemiyle işlenmesi ile elde edilir.
Zeytinler, en doğal haliyle Taş Değirmenlerde ezilerek hamur haline getirilir ve preslerde sızma yoluyla saf zeytinyağı ayrıştırılır. Daha sonra yemeklerinizde de kullanabilmeniz için toprak filtreden ve ardından da kağıt filtreden geçirilir.
Soğuk sıkım olması vitamin ve mineral kaybı yaşanmamasını sağlar.
Rengi altın sarısıdır, zeytin meyvesinin aromatik ve hoş kokusunu içeren bir yapısı vardır.
Filtre edildiği için kahvaltı, sos, soğuk mezeleriniz dahil, zeytinyağlı yapacağınız bütün yemeklerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz lezzetli bir zeytinyağıdır.
Kahvaltıda doğal kekik ve çeşitli baharatlarla birlikte mükemmel bir lezzet oluşturur.
Zeytinyağının aromatik tadını ve yumuşaklığını hissetmek isteyen müşterilerimiz için özenle ambalajlanmıştır.
6 °C'nin altında donması ve çözüldüğünde kalitesinin bozulmaması bu zeytinyağının katkı maddesi içermediğinin en önemli ispatıdır.


